Usla siffror för polisen | Sverigedemokraterna i Upplands Väsby

Usla siffror för polisen

TT Presenterar interna uppgifter från Rikspolisstyrelsen som visar att polisens uppklarningsprocent inte på åtta år, har varit så låg som den är idag. Under samma tidsperiod har regeringen kraftigt ökat anslagen till rättsväsendet och 3000 nya poliser har anställts.
Vi i Sverigedemokraterna bedriver sedan i våras kampanjen: ”Inga fler papperspoliser!” som sätter fokus på just detta problem.
Att polisresurserna idag används ineffektivt och att poliserna i lite för stor utsträckning ägnar energi på att jaga ”pinnar”, stämpla pass och på ren byråkrati! Verkar som att kasta pärlor för svin i mångas ögon. Vill därför passa på och göra Er uppmärksamma på våra kampanjer:
”Inga fler papperspoliser”! ” samt SD Kvinnors ”Kampanj mot hedersproblematik”. Vi arbetar för fulla muggar med kommunpolitiken i SD Upplands Väsby. Ni har säkert uppmärksammat att vi har tillsatt en ny Styrelse och jobbar på att uppdatera och omkonstruera hemsidan. Inom kort kommer lite nya inlägg om vårt arbete inför de stundande valen, tills dess passa på och njut av den Svenska sommaren…

Robert Pettersson

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.